Dafne van Baarle

Korte Achtergrond

‘Cultuurmakelaar met de Arabische wereld’, dat is de rol die ik voor mijzelf zie. Ik ben Arabiste (Leiden en Cairo) en heb gewoond / gewerkt in Egypte, Marokko en de VAE. Als Arabiste met Nederlandse achtergrond en ruime ervaring en groot netwerk in de regio, sla ik graag een brug tussen Nederland en landen in de Arabische wereld. De Arabische wereld is een intrigerend deel van de wereld. Het is echter ook een deel van de wereld waar veel misverstanden over bestaan in Nederland (en andersom!). Daarom vind ik die brugfunctie zo belangrijk.

Die brug slaan doe ik op verschillende manieren: door het geven van advies, door middel van trainingen, door het optreden als spreker en door middel van schrijven voor mijn blog. Meer informatie op www.dafnevanbaarle.nl

Ik werkte met ministeries, grote en kleinere bedrijven. Ook werkte ik met NGO’s en onderwijsinstellingen. Ik word gedreven door het samenwerken met gecommitteerde mensen. Mijn flexibiliteit, gecombineerd met heldere analyses en kennis van zaken worden door opdrachtgevers gewaardeerd.

beschikbaar voor

Advies, Trainingen, Voordrachten, Paneldiscussies

kennisgebieden

Zakencultuur, Vrouwen en Emancipatie, Hedendaagse ontwikkelingen, Hospitality, Cultural awareness