Steun ons

Steun het Grote Midden Oosten Platform

In een wereld waarin polarisatie de norm lijkt en waarin we meer muren optrekken dan bruggen bouwen is het werk van het Grote Midden Oosten Platform hard nodig. We zijn daarom op zoek naar donateurs en vrienden. Wilt u ons steunen?

Het Grote Midden Oosten Platform heeft als doel de kloof te dichten tussen Nederland en de landen uit het ‘grote Midden-Oosten’, van Marokko tot Afghanistan. Het biedt een genuanceerd en menselijk beeld van de samenlevingen en burgers in het grote Midden-Oosten. Het Platform brengt een diverse groep Nederlandse Midden-Oostenexperts samen. Het biedt kennis en expertise, en analyseert, initieert, agendeert en faciliteert debat.

Het Platform is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Hoe meer middelen we hebben, hoe meer activiteiten we kunnen uitvoeren om een verschil te maken. Met uw financiële steun kunnen we bijvoorbeeld debatbijeenkomsten organiseren, journalistieke verhalen schrijven en trainingen geven.

  • Doneer eenmalig

of

  • Word Vriend van het Grote Midden Oosten Platform en doneer maandelijks.

Vrienden van het Grote Midden Oosten Platform ontvangen een boek naar keuze van een van onze experts:

Vaartocht over de Eufraat – Esseline van de Sande https://fosfor.nl/longreads/vaartocht-over-de-eufraat?utm_medium=newsletter,

De Wereld van de Islam in Begrijpelijke Taal – Carl Stellweg https://www.hebban.nl/boeken/de-wereld-van-de-islam-in-begrijpelijke-taal-carl-stellweg,

Welkom in het Paradijs – Tineke Bennema http://www.uitgeverijjurgenmaas.nl/welkom-in-het-paradijs,

Sporen in het zand – Samira Minetti http://www.witsand.be/store/p84/Sporen_in_het_zand.html.

Mail ons op info@hetgrotemiddenoostenplatform.nl om je keuze en contactgegevens te laten weten. Je ontvangt dan bovendien regelmatig informatie over de activiteiten van het Grote Midden Oosten Platform.

Donaties zijn welkom op bankrekening NL57TRIO0197876684 t.n.v. het Grote Midden Oosten Platform, of via IDEAL hieronder.

Donate € -

*Vriend van het Grote Midden Oosten Platform ben je voor minimaal een jaar.